اگر Mate 20 Pro را در دست گرفته باشید میدانید که حس در دست گرفتن P30 Pro چگونه است. این گوشی شباهت زیادی به Mate 20 Pro دارد و فقط قسمت قرارگیری دوربینها و بریدگی بالای صفحهنمایش (ناچ) در این گوشی متفاوت است. بریدگی میت ۲۰ پرو در این گوشی کوچک شده و فقط دوربین سلفی را در خود نگه داشته است. با نگاه اول به گوشی موبایل پی ۳۰ پرو متوجه دو نکته میشوید: اول اینکه گوشی با این ظاهر قیمت بالایی هم دارد و دوم اینکه طراحی این گوشی از قسمت قاب پشتی متمایز و پرزرقوبرق است. نبود سنسور اثرانگشت در قاب پشتی این گوشی، باعث شده است که این قاب خمیده و زیبا، ظاهر تمیز و شکیلی داشته باشد. البته این گوشی از نزدیک بسیار زیباتر از عکس است. نازکی پی ۳۰ پرو مثالزدنی است و کشیده بودن بدنه آن هم باعث میشود که بهراحتی بتوانید گوشی را در دست بگیرید.
درست است که بر روی کاغذ، سنسور اثرانگشت این محصول کار را راحت میکند اما حسگر تشخیص چهره آن هم سریعتر عمل میکند و هم راحتتر است. البته حسگر تشخیص چهره در این محصول از قابلیت تشخیص چهره اندرویدی استفاده میکند و در آن خبری از حسگر عنبیه چشم یا حسگر لیزری نیست که همین باعث میشود در نور کم با کمی مشکل روبرو شوید. مانند دیگر گوشیهای مدرن Mate 30 Pro دارای قاب شیشهای است و به همین دلیل در زمان در دست گرفتن آن باید مواظب باشید گوشی از دستتان لیز نخورد. البته با قرار دادن گوشی در کاور خبری از این مشکل نخواهد بود. کاور شفاف هم به همین دلیل در بستهبندی این گوشی قرار گرفته است.
نکته جالب دیگر در طراحی این گوشی این است که نمیتوانید اسپیکر مکالمه را با چشم بیابید. هوآوی در این گوشی از فناوری «شناوری الکترومغناطیسی» (Electromagnetic Levitation) استفاده کرده است تا اسپیکر صدای مکالمه را زیر صفحهنمایش قرار دهد. صدای خروجی از این اسپیکر نامرئی بسیار واضح است و اگر میزان صدا را تا آخر زیاد کنید میتوانید از فاصله ۱ یا ۲ متری هم صدای مخاطب را بشنوید (البته در این صورت مکالمه خصوصی بیمعنی خواهد شد).

صفحهنمایش؛ نمایشگر یا حسگر اثرانگشت!
امروزه نمایشگرهای اکثر گوشیهای بالارده از فناوری OLED بهره میگیرند؛ صفحهنمایش ۶.۴۷ اینچی پی ۳۰ پرو هم از این قاعده مستثنا نیست و کیفیتی بینقص دارد. تصاویر در این نمایشگر بهخوبی دیده میشوند و کاربران هیچگاه به کمبود میزان نور یا مشکلاتی از این قبیل موجه نخواهید شد. تصاویر در این گوشی کاملاً شفاف و شارپ است مطالعه کردن کتاب و صفحات وب بدون مشکل و بدون تاری انجام میشود. نکته جالبتوجهی که در خصوص صفحهنمایش این محصول وجود دارد امکان تنظیم میزان رزولوشن تصویر است. میزان رزولوشن بالا در انجام کارهای روزانه تفاوت زیادی را برای کاربر ایجاد نمیکند. شاید به همین دلیل است که هوآوی امکان تعیین میزان رزولوشن را برای این گوشی در نظر گرفته است تا کاربر با استفاده از آن در مصرف باتری صرفهجویی کند. درهرحال اگر این گوشی را در دسترس داشتید حتماً با آن لذت تماشای ویدئو را تجربه کنید.

صدا؛ دالبی بشنوید
صدا در گوشی Mate 20 Pro از طریق پورت USB-C به بیرون انتقال پیدا میکند اما در P30 Pro شبکه اسپیکر دوباره مانند تولیدات قبلی هوآوی در لبه پایینی گوشی جا خوش کرده است که البته نکته منفی نیست و زمانی که کابل شارژ را به گوشی متصل کردهاید هم میتوانید همان کیفیت صدای همیشگی اسپیکر را بشنید. البته زمانی که گوشی را به شکل افقی در دست میگیرید احتمالاً دستتان جلوی اسپیکر را میگیرد. صدای Dolby Atmos هم از طریق هدفون قابلشنیدن است و کیفیت کاملاً مطلوبی دارد. گفتنی است مانند بسیاری دیگر از گوشیهای امروزی P30 Pro هم جک ۳.۵ میلیمتری صدا ندارد و اتصال هدفون از طریق بلوتوث یا درگاه USB-C میسر است.

کیفیت ساخت خیلی خوب
نوآوری خیلی خوب
ارزش خرید نسبت به قیمت خیلی خوب
طراحی عالی